[Photos] ‘Music & Lyrics’ – JunSo Couple ‘Dinner Date Course’.


Check out pictures of JunSo couple’s celebration after a long days of song-making and the song was successfully made it into the drama! The ‘Dinner Date Course’ starts now.

[Mari kita lihat foto-foto perayaan JunSo couple setelah berhasil menyelesaikan lagu mereka dan sukses dipakai di dalam drama. ‘Kencan Makan Malam’ mereka bermula dari sekarang!]

More pictures in here and don’t miss out the delicious foods that they had! [Masih banyak foto-foto mereka dan jangan lewatkan makanan enak yang mereka santap!]

The foods were made by Chef Edward Kwon, that was used in the ‘Feast of Gods’ drama, if i’m not wrong. [Makanannya dibuat oleh Chef Edward Kwon dan dipakai dalam drama ‘Feast of Gods’, kalau aku tidak salah.]

Who’s hungry just by looking at these pictures? [Siapa yang lapar hanya dengan melihat foto-foto makanan ini?] 😛

credit as tagged, MBC M&L, kimsoeun@baidu, and ashtoh.

Advertisements

5 Comments (+add yours?)

  1. geill
    Sep 24, 2012 @ 05:05:39

    wah….kencan yg menyenangkan…..
    makanannya enak2 ya, jd kepengin…hehe…
    ijin ambil pictnya ya, thank’s……^_^

    Reply

  2. Lady_Cagalli
    May 27, 2012 @ 16:48:26

    Thanx for sharing! Btw, kok kyknya si potografernya lbh bgs pas fotoin makanan drpd artisnya sih? Kyknya lbh artistik gt….
    Foto Junho lg minum wine itu bikin gw senyum2 krn dy jd kyk pria dewasa yg siap menaklukkan gadis di dpnnya. Ahahahahah……

    Reply

  3. mifta
    Apr 19, 2012 @ 10:50:24

    makin cinta sama junsso couple.. 🙂
    thanks udh update fto2 mereka.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: