[Photos] Kim So Eun Filming ‘Music & Lyrics’ – Part 3.


These are stills from the last episode (episode 3) of the show. It was a great episodes and an awesome song! Hope to see them both again in the future! Will be missing them. Hwaiting So Eun and Jun Ho! Thank you all for tuning in from my blog!๐Ÿ™‚

[Foto-foto ini adalah foto-foto episode terakhir (episode 3)mereka. Aku akan merindukan mereka. Semoga sukses So Eun dan Jun Ho! Terima kasih sudah melihat mereka melalui blog aku ini! :)]

More pictures down here. [Foto berikutnya dibawah ini.]

~The end. ~

credit as tagged, MBC M&L, baidu and ashtoh.

6 Comments (+add yours?)

  1. Lady_Cagalli
    May 27, 2012 @ 16:52:23

    Hanya melihat gbrnya aja udah merasa mrk ga kalah manis dari SoEulmate! Kyaaaaa~~~~ >///< Knp cuma bikin 3 eps aja sih ya??? Bete deh…..

    Reply

    • ashtoh
      Jun 26, 2012 @ 09:33:06

      hallo, soalnya conceptnya bukan long term. mereka hanya bekolaborasi selama sekitar 1 bulan aja. Sayang sekali. Kalo bisa, mau melihat mereka di acara We Got Married๐Ÿ™‚

      thanks for coming!

  2. mifta
    Apr 09, 2012 @ 12:56:28

    aku udah jatuh cinta sma couple yg stu ini. thanks udh update foto+info tentang mrk..๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Petra Schiller
    Apr 09, 2012 @ 08:40:41

    JunSo couple!!! Fighting !!!!๐Ÿ˜„

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: