[Show] Kim So Eun ‘Music and Lyrics’ Episode 1 – English Subtitle.


They have a very addictive smile! Don’t you think?

Here is the first episode of Kim So Eun reality show ‘Music and Lyrics’. The show is about a singer and an actress collaborate to compose a song both the lyrics and the melody. In this second episode, So Eun is paired with JunHo of 2PM. They are going to compose a song for the currently airing drama ‘Feast of Gods’ and they are given 28 days to compose it.

[Mari kita saksikan episode pertama realiti show Kim So Eun, Musik dan Lirik bersama 2PM JunHo. Dimana mereka akan berkolaborasi membuat sebuah lagu untuk drama yang sekarang lagi tayang ‘Feast of Gods’. Mereka diberi waktu 28 hari untuk menyelesaikan lagu itu. Mari kita bersama-sama menyaksikan proses pertama mereka membuat lagunya sampai proses terakhir lagu utuhnya terbuat.]

{Edit} Youtube has removed the video, so here are links from another source. [Click linknya buat menonton.]

Part 1.

Check out the second part below. [Untuk bagian kedua, tekan yang dibawah ini.]

Part 2.

Part 3.

That’s the first episode. Can’t wait for the 2nd one.

Extra stills:

My two-cents: I love both of them already. They are both so cute and lively. Just by seeing Eunnie’s smile makes me smile. Hope to hear their song soon! Hwaiting!

credit: as tagged, wild2day, MBC, dramawiki, baidu and ashtoh.

Advertisements

9 Comments (+add yours?)

  1. Lady_Cagalli
    May 27, 2012 @ 17:03:18

    Udah lama ga liat So Eun! Dari dl ga ada perubahan, tetap baby face and fresh! Senang rasanya dy collab dgn Junho! ^3^ Their eye smile is just cute and I feel that they resemble each other! Don’t you think so? Hehehe…..

    Reply

  2. Rizki Fatmala
    Apr 06, 2012 @ 10:32:18

    koq yg mereka main piano nggak ada di episode ya??

    Reply

  3. Rizki Fatmala
    Mar 29, 2012 @ 17:15:29

    koq videonya nggak bisa dibuka????? 😦

    Reply

  4. Rizki Fatmala
    Mar 29, 2012 @ 17:00:06

    aaaaaaaaaaa so eun fighting!!!
    semoga so eun nyanyi ya nanti hehe

    klo soal lebih mancung atau nggak, saya pikir itu wajar dilakukan oleh artis/aktor korea. mereka melakukannya karena tuntutan profesi bukan?!
    walaupun begitu, kita sudah tau bahwa kim so eun memang cantik sejak dulu 🙂

    Reply

  5. Niniet
    Mar 29, 2012 @ 09:49:37

    Senang sekali lihat so eun cantik sekali , smg lagunya sukses….tapi ko ada yang gimana gitu…( lihat hidung so eun perasaan tambah mancung ) ?!? apa kalian merasa begitu ??

    Reply

    • ashtoh
      Mar 31, 2012 @ 09:23:17

      ga ada perbedaan kok. so eun masih cantik seperti yang pertama kali kita melihat dia. 🙂

      thanks for dropping by~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: