[Drama] 140312 Kim So Eun’s New Chinese Drama ‘Secret Angel’.


Hello all, it’s been awhile. How are you all doing? I miss you all and my blog. [Apa kabar semuanya? Sudah lama tidak berjumpa. Aku sangat merindukan kalian semua.]

Anyway, here is a quick update on Kim So Eun‘s new Chinese Drama with fellow Korean actors, Jang Woo Hyuk, Girl’s Day Yura. [Sekilas info, Kim So Eun kembali ke layar TV dengan drama Chinese terbarunya bersama temen aktor dan aktris Koreanya, Jang Woo Hyuk dan Girl’s Day Yura]

Here is a clip of the promoting the drama. [Video promosi mereka.]

At a point in the video, the Chinese actor whom she will be co-starring with, taught her a Chinese phrase which means ‘Kim So Eun is stupid’ in Chinese. Our innocent Eunnie did not know the meaning of it and said it slowly and precisely. The others burst out laughing while Eunnie get a shock after knowing what the phrase meant. Poor Eunnie!

[Satu adegan yang sangat mengejutkan dalam video ini, dimana saat Eunnie disuruh teman aktor Chinesenya untuk mengatakan ‘Kim So Eun bodoh’ dan dengan lugunya Eunnie mengikutinya. Yang lain tertawa terbahak-bahak sedangkan Eunnie terkejut setelah mendengar penjelasan dari penerjemah. Kasihan si Eunnie!]

‘Secret Angel’ is about:

…a ten-episode drama where Kim So-eun plays a bad angel β€” not evil, but bad at her job. She’s accident-prone and constantly makes mistakes…

credit: dramabeans

[‘Secret Angel’ adalah drama 10 episode dimana menceritakan tentang seorang malaikat (Kim So Eun) yang sangat tidak bagus dalam menjalankan pekerjaannya dan terus menerus melakukan kesalahan.]

The drama will air 12 March on Sohu.com. [Drama ini akan mulai tayang pada tanggal 12 Maret di Sohu.com]

credit: dramabeans, GirlsDayTV1@youtube and ashtoh.

Comments: Can’t wait for this fun loving and cute drama to air!! I bet Eunnie able to portray this sweet character cutely:P [Tidak sabar menunggu tayangnya drama 10 episode ini. Kalian juga kan? :P]

Advertisements

10 Comments (+add yours?)

  1. kim sah hyun
    Mar 20, 2012 @ 02:48:35

    khamsahamnida ats info nya !!

    heee pokok nya kbre trus iah yg b’kaitan ma sso onnie !!

    yg d’sblah emank keren sih !!
    jarang” kn onnie kerja breng ma cwo kreen biasanya ma ajhussi mulu !!hee

    jdi’an aja geh”mau nya”

    Reply

  2. kim sah hyun
    Mar 19, 2012 @ 22:06:47

    onnie yg d’sbelah mu tampaaan bgeeet !

    aaah onnie qw bangga pdmu !!
    hee ko ngrjaen onnie qw sih !!
    yah ko cuma 10 episod aja sich !!

    onnie hwaeiiting !!

    Reply

    • ashtoh
      Mar 20, 2012 @ 02:19:26

      cowo di sebelah Eunnie namany Jang Woo Hyuk, dia ex member HOT (kalo ga salah) keren sich orangnya hehe πŸ˜›

      10 episode, singkat and tepat. pasti membuat kesan yg mendalam πŸ™‚

      thanks for coming πŸ™‚

  3. niniet
    Mar 18, 2012 @ 18:34:10

    Setelah kim bum jadi malaikat di padam padam sekarang soulmatenya kim so eun yang jadi malaikat di secret angel hmm…bener2 soulmate abis..he..he smg sukses dramanya so eun…:)

    Reply

    • ashtoh
      Mar 20, 2012 @ 02:16:23

      iya makanya aneh banget, mereka kayaknya terikat tali merah hahaha πŸ˜›

      selalu aja ada kesamaan. makany fans semua heran kok mereka ga bermain dalam satu drama lagi >.<

      thank u for coming~

  4. ndahe
    Mar 18, 2012 @ 14:35:16

    I hope that his plays were successful….
    figthing eonnie …

    Reply

  5. kpop
    Mar 18, 2012 @ 11:16:26

    Will you be watching the series? I’ll keep my eyes open for it.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: